Технически анализ на Булгартабк Холдинг – 18 Юни 2013

Технически анализ на Булгартабк Холдинг – 18 Юни 2013

 

Цената на Булгартабк Холдинг формира временен връх, след като бичият тренд силно се ускори, след като цената стабилно акумулира сили над подкрепата от 75 лв.

 

Въпреки факта, че цената се търгува над психологичното ниво от 100 лв, то ние сме под върха и така се образува солидна зона на съпротива –от началото на година до сега това е зона, която спира биковете и текущи цената се движи в консолидация.

 

Според мен, Булгартабк Холдинг се намира в последната си фаза на бичият тренд, въпреки че все още цената е над плъзгащите се средни, цената не може мине стабилно нивото от 100 лв. Трябва да добавя, че мечият развоий е по вероятно защото има и меча дивергенция на RSI  с цената.

 

Мечият тренд, ще бъде валиден когато Булгартабк Холдинг пробие тренд линията и цената пробие подкрепата от 75 лв.

 

Очаквана цел на мечото движение се пада 48,7 лв, където е и 61,8% от върха до дъното от 2010 година.

 

*Статията представлява мнение с аналитичен характер. Анализа не представлява препоръка за вземане на инвестиционно решение!

 

Етикети:, , ,

Коментари

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>