Технически анализ на Индустриален Холдинг България – 14 Юни 2013

Технически анализ на Индустриален Холдинг България – 14 Юни 2013

 

Страничното движение на цената на акцията на Индустриален Холдинг България, продължава след като не успя да се задържи над 82 ст – това ниво се оказа изключително силна съпротива, която възпира ценовото повишение.

 

Според мен ни чака пробив на тази съпротива след като цената на няколко пъти се опитва да направи успешно затваряне и това да затвърди бичи тренд. Потвърждение за този сценарии може да видим при бичото кръстосване на плъзгащите се средни. Както и на факта, че цената се търгува над историческото си дъно.

 

Цел на пробив на съпротива от 82 ст е нивото от 1,22 лв., което се пада 38,2% корекция от 2,30 лв до дъното от 2011 година.

 

След като цената достигне първа цел, очаквам временно отслабване на биковете – известна част ще касират печалбите си. Очаквам да има лека корекция на възходящото движение и акумулиране на покупки за втората цел – 61,8% на спад от 2,30 лв. При успешен пробив, то следващата цел ще е ретест на нивото от 2,05 лв.

 

*Статията представлява мнение с аналитичен характер. Анализа не представлява препоръка за вземане на инвестиционно решение!

 

Етикети:, , ,

Коментари

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>