Технически анализ на М+С Хидравлик – 15 Юни 2013

Технически анализ на М+С Хидравлик – 15 Юни 2013

 

Цената на М+С Хидравлик се търгува в явен бичи тренд, след като успя да направи успешен ретест на съпротивата от ниво 7,50 лв за акция. Седмичното затваряне е над нивото от 38,2% – от историческият връх до дъно, това дава сигнали за продължаване на възходящото движение.

 

Очакваме цената да се устреми към ценовото ниво от 10,30 лв, след като успее да премине 9,50 лв за една акция. Потвърждение за този сценарии може да видим при бичото кръстосване на плъзгащите се средни. Както и на факта, че цената се търгува над подкрепата 7.50 лв, която се явява важна подкрепа.

 

След като цената достигне първа цел, очаквам временно отслабване на биковете – известна част ще касират печалбите си. Очаквам да има лека корекция на възходящото движение и акумулиране на покупки за втората цел от 12 лв за акция.

 

Мечият развой би станал, ако не издържи нивото от 38.2% и 7,50 лв,  спрямо този случай цената, ще се опита да направи ретест тренд линията и при успешен пробив цената ще гони цел от 6,50 лв за една акция.

 

*Статията представлява мнение с аналитичен характер. Анализа не представлява препоръка за вземане на инвестиционно решение!

 

Етикети:, , ,

Коментари

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>