Технически анализ на Стара Планина Холд – 15 Юни 2013

Технически анализ на Стара Планина Холд – 15 Юни 2013

 

Цената на Стара Планина Холд от няколко месеца се движи странично и се търгува в голям диагонален канал. Седмичното затваряне завърши над 38.2% на спада от 4,04 лв до дъното през 2012. Седмичният кендъл е Doji и това ме навежда на мисълта, че възходящото движение е под въпрос. Такък кендъл е сигнал за нерешителност между пазарните играчи.

 

Въпреки факта, че цената е над плъзгащите средни и че имаме бичо кръстосване на средни не очаквам цената да се покачи – очаквам консолидацията да продължи.

 

Бичият сценарий ще се развие когато цената се задържи успешно над 2,78 лв за акция, това ще е даде индикация за акумулиране на покупки с цел на движението 3,30 лв.

 

Мечият вариант, ако не успее да се задържим над 2,78, то тогава цел на спада ще е ретест на психологическото ниво от 2 лв за акция.

 

*Статията представлява мнение с аналитичен характер. Анализа не представлява препоръка за вземане на инвестиционно решение!

 

Етикети:, , ,

Коментари

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>