Технически анализ – Троен Модел Свещи

Моделите са – Harami, Star formations, Breakaways and Three white soldiers and Black Crowes

 

Harami

 

Японски Свещи harami

 

Бичо Harami(вътрешен бар) се счита за обръщаш модел, който е съставен от малко бяло тяло, което е в границите на предишната черна свещ. Това дава индикация, че мечият тренд е може би към своя край, за да сме сигурни в този модел, след малката бяла свещ трябва да имаме свещ, която затваря по-високо от цената на отваряне на черната свещ.

 

Мечо Harami(вътрешен бар) се счита за обръщаш модел, който е съставен от малко черно тяло, което е в границите на предишната бяла свещ. Това дава индикация, че бичия тренд е може би към своя край. За да сме сигурни в този модел, след малката черна свещ трябва да имаме свещ, която затваря по-високо от цената на затваряне на бялата свещ.

 

Star formations

 

Японски Свещи harami

 

Morning Star е формация от три свещи, която се среща при мечи тренд и дава индикации за промяна на движението. Първата свещ е част от низходящото движение и представлява дълга черна свещ. Следващата свещ отваря с гап или цената на отваряне е по-ниска от цената на затваряне на черната свещ. Тази свещ е с тънко бяло тяло. Третата свещ трябва да е бяла и да затвори около средата на черната дълга свещ.

 

Evening Star е формация от три свещи, която се среща при бичи тренд и дава индикации за промяна на движението. Първата свещ е част от възходящо движение и представлява дълга бяла свещ. Следващата свещ отваря с гап или цената на отваряне е по-високо от цената на затваряне на бялата свещ. Тази свещ е с тънко черно тяло. Третата свещ трябва да е черна и да затвори около средата на бялата дълга свещ.

 

Breakaway Candlestick

 

Японски Свещи breakway

 

Този модел често пъти е обръщащ ценови модел. Този модел има нужда от няколко свещи в една и съща посока и след това да последва дълга свещ в противоположната посока, която ги поглъща.

 

Three White Soldiers and Three Black Crowes

 

Японски Свещи three with soldiers

 

Three White Soldiers е модел на продължаване на бичи тренд. Модела представлява три последователни бели свещи с цена на отваряне и затваряне по-висока от предишната.

Three Black Crows е модел на продължаване на мечи тренд. Модела представлява три последователни черни свещи с цена на отваряне и затваряне по-ниска от предишната.

Етикети:, , , , , ,

Коментари

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>